Termeni și condiții

În cazul în care doriți să vă abonați la serviciile noastre pentru operațiunile și administrarea rezervarilor, va trebui să vă deschideti un cont la noi.

Utilizarea aplicației web "RezoSoft" și a site-urilor web www.rezosoft.ro (la care ne vom referi în continuare cu denumirea colectivă RezoSoft) se supune termenilor și condițiilor de mai jos. Vă rugăm să vă informați regulat în legătură cu posibilele schimbări. Data intrării în vigoare: 20 Mai 2018.

1. General

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile. Folosind RezoSoft, consimțiți că ați citit, ați înțeles și ați fost de acord cu prezenții Termeni și Condițiii.

RezoSoft își rezervă timpul de a modifica periodic acești Termeni și Condiții. Asigurați-vă că vă informați asupra modificărilor. Ori de câte ori veți utiliza RezoSoft, se prezumă că ați fost de acord cu modificările aduse acestor Termeni și Condiții.

2. Politica de confidențialitate

RezoSoft respectă confidențialitatea și apreciază relația pe care o are cu dvs. Orice informație pe care o încredințați RezoSoft este în siguranță și nu este transmisă nici unei terțe părți.

Prin utilizarea Software-ului nostru, sunteți de acord și vă angajați că informațiile comunicate și/ sau schimbate între noi, cu excepția informațiilor destinate publicului larg, sunt strict confidențiale și în nici un caz nu se vor furniza unei terțe părți și nu vor fi folosite în alte scopuri decât pentru executarea de drepturi sau efectuarea obligațiilor asumate prin respectivul contract de abonament sau pentru utilizatorul final. Termenii de confidențialitate de mai sus sunt în vigoare pe perioada valabilității abonamentului sau a angajamentului de utilizator final.

3. Acuratețea informațiilor

Încercăm să fim cât se poate de exacți atunci când ne descriem produsele și aplicația. Totuși, în măsura în care ne-o permite legislația din domeniu, nu garantăm că descrierile produselor, culorile, informațiile sau orice alt conținut disponibil sunt exacte, complete, actuale sau fără erori.

4. Drepturi de autor

Toate informațiile și conținutul disponibile în această aplicație, incluzând, făra a ne limita la, mărci de comerț, logo-uri, mărci de servicii, text, grafice, simboluri, imagini, clipuri audio, seturi de date, software etc, denumite colectiv de acum înainte ”Conținut”, sunt proprietatea RezoSoft.

Nici Conținutul și nici o altă parte a RezoSoft nu pot fi folosite, reproduse, copiate, vândute, revândute, puse la dispoziție, modificate sau exploatate parțial sau total, indiferent de scop, fără consimțământul nostru scris.

Orice încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală a RezoSoft, care se traduce în acte ilegale, imorale și care constituie infracțiune, este strict interzisă și va avea drept rezultat sancțiuni aplicate conform legislației în vigoare.

5. Licențe

RezoSoft vă furnizează o licență revocabilă și non-transferabilă pentru a accesa aplicația. Licența nu include și codul sursă. Pentru acesta, nu vi se oferă niciun fel de licență.

6. Condiții de utilizare

Este interzis să realizați copii. Este interzis să permiteți unei terțe părți să realizeze sau să încerce să realizeze și să distribuie în numele dvs. copii ale aplicației. Este interzisă orice copiere, reproducere, modificare a aplicației parțial sau în totalitate. Este interzis să închiriați, să subînchiriați, să împrumutați, să vindeți, să publicați, să oferiți sublicențiere, să distribuiți, să transferați orice element al aplicației unei terțe părți. Este interzis să consolidați, adaptați sau să creați produse derivate din produsele RezoSoft, să reconstruiți produse RezoSoft sau codul-sursă, să încercați să accesați în orice alt mod codul-sursă al aplicației RezoSoft.

7. Disponibilitate

Această aplicație este disponibilă și accesibilă via internet. RezoSoft va face orice efort e necesar pentru a se asigura că aplicația dezvoltată în Cloud este disponibilă și accesibilă mereu.

8. Versiuni noi

Vom modifica și actualiza serviciile noastre prin lansarea unor versiuni noi. Vom rula aceste noi versiuni prin mijloacele noastre tehnice, astfel încât data viitoare când vă conectați la contul dvs., să folosiți noua versiune a software-ului nostru. Actualizarea software-ului poate provoca întreruperi scurte de la accesul la contul dvs., pe care vom încerca întotdeauna să le reducem la minimum necesar.

9. Sistarea serviciilor - Abonamente

Puteți întrerupe utilizarea serviciilor noastre în orice moment. Indiferent de motivele care vă vor determina să renunțați la serviciile noastre, vom regreta că nu veți mai fi clientul nostru.

Odată cu sistarea aplicației, toate drepturile și licența care v-au fost oferite expiră în mod automat.

10. Limitarea răspunderii

RezoSoft nu este responsabil de pagubele directe sau indirecte care pot fi cauzate de folosirea aplicației.

RezoSoft exclude orice răspundere către dvs. sau orice altă persoană contractuală pentru daune (incluzând neglijența), pentru orice pierdere sau pagube rezultând direct sau indirect din folosirea aplicației sau având legătură cu aceasta.

Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile RezoSoft, singura și exclusiva soluție este să cereți închiderea contului RezoSoft.

11. Conectarea la alte site-uri

Prin aplicația sau site-ul www.rezosoft.ro, este probabil să căpătați acces la alte site-uri web. Aceste site-uri web sunt furnizate exclusiv pentru uzul dvs., accesarea lor este responsabilitatea dvs., iar RezoSoft nu este responsabil pentru conținutul și acuratețea informației de pe aceste site-uri web.

12. Suport

În cazul în care întâmpinați probleme de ordin tehnic, trebuie sa depuneți toate eforturile pentru a investiga și diagnostica aceste probleme înainte de a contacta RezoSoft.

Dacă aveți în continuare nevoie de ajutor tehnic, vă rugăm să apelați butonul de suport accesibil în contul dvs.

13. Alte dispoziții

Prin utilizarea serviciilor noastre, ne acordați permisiunea de a vă trimite periodic informații privind promoțiile noastre sau detalii administrative cu privire la serviciile noastre.

Prin utilizarea serviciilor noastre, sunteți de acord să ne referim o parte la cealaltă ca furnizor de software, respectiv utilizator final în materialele promoționale, inclusiv pe site-urile noastre specifice, fără nici o remunerație sau o compensație pentru partea menționată.

În cazul în care întârziem în a lua măsuri la nerespectarea acestor termeni și condiții, nu înseamnă că renunțăm la orice drepturi. Măsurile viitoare sunt în continuare posibile.

Dacă un termen nu este valabil sau își pierde valabilitatea, aceasta nu va afecta și valabilitatea celorlalți termeni.

Pentru eventuale întrebări privind termenii și condițiile de utilizare vă rugăm să ne contactați folosind formularul de pe pagina de contact sau la adresa de mail: [email protected]